Nähä:(

Växelspaken sitter fast igen!
Men vad fan är det för fel. Orka.
Sitter med tre kids i bilen och funderar på att råna en bank och köpa ny bil med tillhörande chaufför.

20121203-111242.jpg

Ni får göra som ni vill men jag vidhåller att vintern inte är ett dugg kul. Spännande ja, man vet aldrig om man kommer iväg ;)
Fan

 1. Usch, lider med dig Carola! Såna är dagar när allt krånglar (som det har gjort tillräckligt för dig de sista dagarna)
  Kram från Skåneland

 2. Vinter suger! Antingen fryser bilen (jag har en SAAB så jag har haft tur, den är gjord för vårt klimat) eller så står man ute och fryser och väntar på bussen som aaaaaldrig kommer. Summer, where art thou, summer?

 3. Nä , vinter är inte kul , inte på något sätt!! Så trist med den krånglande bilen , bilar ska ju liksom bara gå ! Hoppas det löser sig , med bilen alltså , vintern är ju inte så mycke att göra åt ;)

  Kram.

 4. Jag skulle nog fundera på en ”ny” bil. Man kan få en helt ok beg för inte jättemycket pengar. Det värsta som finns om man aldrig vet om man ska komma iväg eller inte när man ska någonstans!
  Vi sålde precis vår trasiga Volvo för 20 000:- och köpte en Ford mondeo för 18000:- I jättefint skick!

 5. Tror också du ska kolla växelådsoljan,min bil gör så där i bland också,den kan ju bli trög i kylan även om den inte fryser.

 6. nä, fy …. det finns inte något som e kul med det här å ska jag gnälla lite extra så blir jag så grymt less på alla som oar å tindrar med ögonen å säger att det e så ljust, så vackert, så bra på alla vis, nädu!!! vore väl okey om man kunde få stanna inne men det är väl väldigt få som inte har massa att sköta som kräver att man går ut??!!!

 7. Om du har någon som kan med bilar i släkt/familj, prova att byta olja i växellådan. Den ska inte frysa egentligen, men om den är gammal kanske??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..