Till slut

Sabaton

20121204-235353.jpg

 

Jäklars vad bra det var!

Jag gillar Sabaton, men har ingen direkt koll på texterna, tycker det är lite svårt att höra om jag ska vara ärlig;)  men musiken är tung.

Rolig var han dessutom i mellansnacket. Bytte sin tröja med en kille i publiken som hade lika, eftersom hans var svettig och äcklig;)  och han var imponerad av Uppsalas publik:)

 

Min servett i öronen, ihoprullad och intryckt, inte så det stod ut en kvast av papper alltså;) funkade alldeles utmärkt. Jag vägrar förstöra mina öron på en konsert!  Man har bara en hörsel, och den ska man vara rädd om, det är svårt att reparera en hörselskada, oftast omöjligt.

Perra däremot…machomannen som tycker jag är mesig med mina öronproppar, han hör inget;)

Man kan snacka hur mkt skit som helst om honom just nu…hehe, bäst att passa på…hihi.

 

Idag såg jag att The Boss kommer till Sverige i sommar åxå…men vete fan om jag är villig att betala typ 1500kr….Det är snudd på ocker…!  Fast han är ju skitbra! Vad märkligt att alla mina favoriter kommer just i sommar??

Fast Bon Jovi är bäst ♥

 

Förbandet ivkäll, Raubtier, var galet tungt, rena stenkrossen!

En röst som är svårbeskrivbar, men djup och raspig, och bas så det dundrade i bröstet på en, som att få en redig hästspark, på ett postivit sätt.  Jag har aldrig hört dem, och det är snudd på att jag skulle lyssnat vidare på dem om jag hört bara en låt, det är väldigt tungt, men hur bra som helst:)

Dynazty som var först var rent mesigt i jämförelse, plus att jag har lite svårt för sångare som sjunger falsettsång….typ kastratvarning ;)  Fast de ser ut som pudelrockare, och det känns hemtamt, uppvuxen med Mötley Crüe, Europe,Bon Jovi, Scorpions, Skid Row osv som man är:)  Det glammiga 80-90 talet , woow:)

 

Nu ska jag in på SVTplay och kolla på julkalendern!!

Kontraster….hårdrock V barnprogram ;) men den är ju jättebra.  Sen är det hopp i säng som gäller:=)

 

Idag grattar jag dessutom MIA som fått sitt åttonde barn, en son, igår :)

Stort grattis  ♥ ♥

 1. Som jag skrev på FB… Kolla in Civil War!
  Det är ett nytt band som består av fd Sabaton-medlemmar och några till.

  Namnet beror på att hälften av medlemmarna är från Borlänge och andra hälften från grannstaden Falun och mellan dessa två städer råder inbördeskrig… ;)

  Sångaren Patrik har en helt underbart bra röst!
  R J Dio har själv sagt att Patrik låter mer som R J Dio än vad han själv gör. :)

  http://www.rocknytt.net/tv/6240-tv-sa-later-fd-sabaton-medlemmarnas-nya-band-civil-war

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..