Hoppsan

Det har visst snöat hela natten

20121205-100133.jpg

Ska bli väldigt väldigt spännande att se om jag kommer ut med bilen om en stund , tur att Perras stora buss stått ytterst och varit snöskydd:)

Jag känner mig inte helt bekväm ned syrrans bil, den har superbra vinterdäck men ändå halkar jag omkring .. Min tunga buss har sällan sådana problem så jag blir lika förvånad varje gång jag spinner loss.
Tror jag åker och sjunger/ hämtar Lovelia och sen hem. Skiter i alla andra ärenden tills de plogat fram gatorna :)

Snöar det hos er med??

  1. Bor i Sollentuna och här yr det som sjutton just nu, ännu mer än i morse. Ska försöka mig ut på lunchen, det blir spännande. Ta det lugnt där ute!

  2. Hej! Jag bor i Haninge söder om Stockholm och här snöar och blåser det. Jag är insnöad och många jag känner är insnöade och kommer inte till jobbet idag. Alla bussar i hela Haninge är inställda. Det blåser 9 meter per sekund och byvinden ligger på 15 meter per sekund. Jag skulle slänga sopor men det var knappt så jag kom fram. Kram

  3. Bor i centrala Uppsala, och det var ok på Vaksalagatan och Tycho Hedens omkring 08:30. Mycket packad snö, is och blåst, men inga drivor på morgonen. Däremot smågatorna var spåriga och eländiga, och upp på våran gata (återvänds med vändplan omkring p-platserna) var det bra med fart och tung växel i som gällde för att komma igenom vallarna och ut. Sen dess har de plogat så det är möjligen lite bättre nu, men det blåser ju upp drivor på nolltid!

    Jag kör en stor gammal Volvo 945 så jag kommer fram nästan överallt, men det är lite snävt om vid parkeringen så jag måste köra försiktigt, så där höll jag på att fastna. Vågade ju inte riktigt komma med ”fart” in dit… Även den tunga Volvon spann dock loss på is vid rödljus i morse, fick dra iväg i tvåan nästan hela tiden för att komma iväg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..