Undantagstillstånd

Alla bussar inställda. All tågtrafik inställd? Polisen varnar för att ge sig ut på vägarna om man inte absolut måste . ( jag har precis avbokat träningen ikväll…)
Snön fortsätter att vräka ner.
Skolan skickar hem elever och jag får inte tag på Corrinda …
Alla andra barn är hemma men henne får jag inte tag i och vet inte om jag kanske måste ge mig ut i snökaoset och hämta hem henne.

Syrran kör 50 på motorvägen, noll sikt och jag tror inte att Perra kommer hem, lika bra att han stannar på jobbet istf att riskera nåt!

Och så säger väderprognosen att det ska bli mildväder och töa nästa vecka ??
Wtf är då meningen med detta ?

Snön lyser vit på taken endast tomten är vaken ;)
Bara Corrinda kommer hem kan jag koppla av och tända ljus och mysa ihop under en filt i soffan men innan dess måste jag vara på alerten. Alltid redo :)
Tur man är gammal scout :)

Brrrrr!
Hur har ni det?

 1. Här i Sollentuna är det likadant, snö i massor. Fick köra och hämta dottern från skolan i Upplands Väsby eftersom tågen stod still men på vägarna var det ganska ok. Nu är det tyst i huset och bara mamma är vaken :)

 2. Studerar i Uppsala och håller tummarna för att kollektivtrafiken fungerar på fredag så att jag kan ta mig till min tenta… Annars får jag promenera.. 5 km… i snö… klockan sju på morgonen… Låter ju roligt osv.

 3. Fy faen… det som var ok på Tycho Hedens i morse, var rena igendrivade ko-stigen vid 13:00 tiden. Struntade i alla 70 skyltar och krypkörde! Fick med nöd hem bilen i all snö, och sedan dess har det bara blivit värre. Sonen hade full underhållning där han satt i köksfönstret hela kvällen och tittade på alla som körde fast, slirade runt och hade sig i drivorna. Sambon kom på sista bussen från centrum före de drog in dem. Det är C-I-R-K-U-S i centrum och inget är vettigt plogat på måååånga timmar.

 4. Bor i Väsby så vi har som er, är ju ganska nära. Fullt kaos alltså. Men nu är vi hemma, har tänt ljusen och myser vid köksbordet.

  Hoppas hon kommer snart så ni också får mysa!

 5. Bra av skolan och skicka hem ungarna! Känns lite som Bullerbyn när fröken skickade hem ungarna;)
  Här är busväder också! Åkt skövde tur och retur med buss inkl stadsbuss i Skövde! Ingen större hit, men det gick bra! Bättre att åka buss än köra bilen själv;)
  Hoppas Corrinda snart dyker upp hemma!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..