Andra advent

 

Snodde bilden från nätet, har helt missat att fota min egen:=)

Hehe.

 

Idag var det upp före sju, väcka Novalie och få i henne lite frukost eftersom hon skulle tävla i KM i gympa. Nu är alla mina ungar hur självgående som helst så jag skulle kunna väcka dem och sen sitta och bara titta på när de gör sig i ordning :)

Jag gjorde inte det såklart, utan vi småpratade lite, jag gjorde en inbakad fläta på hennes hår enligt önskemål och så fixade vi lite matsäck.

I samma stund som Jennys bil lämnade min uppfart kröp jag ner i sängen igen:)  Alla andra i huset sov så jag såg ingen anledning till att jag skulle vara vaken ensam. Småkillarna sov till nästan nio så det blev en bra stunds slummer, även om jag inte somnade ordentligt. Det spelar inte så stor roll för det hjälper till att mota bort tröttheten ändå.

Sen var det såklart segt att kliva ur värmen när de vaknade, men jag pallrade mig upp iaf, och startade dagen.

Kallt, och frostigt ute, det är så vackert, speciellt eftersom solen sken , det är magiskt, det ser jag ju fast jag inte tycker om vintern:)

Men man måste kunna erkänna att det är vackert.  Det är ju de dagarna man minns som fina sen.

 

Jag röjde köket, bar ut en massa kartonger, det är inte klokt vad mkt sånt vi har!  Dels mjölk och filpaket, men även makaroner, flingor och allt sånt där har ju en kartong som ska vikas ihop och kastas…Carporten är proppfull igen.

Sen bakade jag :)

Jag borde ha fotat även det, men glömde, för det händer ju inte så ofta, men idag blev det en kladdkaka i långpanna. Jag kikade så jag hade ingredienser men missade att det skulle vara så mkt kakao så det fattades lite,.. löste det med att hacka över mörk choklad, och det blev supergott!

Syster yster kom, och hämtade upp mig och vi for på Citygross för att byta den där slingan. Givetvis fanns den inte kvar, så jag lämnade tillbaka den som var vit, behöll den varmvita och så spatserade vi in till Bauhas där jag hittade två stjärnor som ska få hänga på var sin sida av slingan, det borde kunna funka. Annars blir det som det blir :)  Jag orkar inte ( lä’s HAR INGEN BIL!!) åka och byta.

 

Hem och kom precis före mamma och pappa, som var anledningen till att jag bakade, de och syrran.

De var bjudna på lite födelsedagsfika eftersom jag fyller år i morgon :)

Till min ära så hålls ju en stor baluns i stadshuset imorgon, med alla som är nåt typ kungen och massa nobelpristagare… Lite märkligt bara att den inte heter Carolas middag utan Nobelmiddagen?

Jaja, jag har aldrig närvarat personligen på den, och tror jag hoppar över även i år, jag känner inte att jag har rätt klädsel;)

 

Vi fikade, och pratade, pappa lusläste instruktionen till bilen och var ute och grejade lite med den, utan att få till det, synd.

Jag saknar min bil..♥

 

Gjorde snabbmat idag med, makaroner och köttfärssås på burk, och en laxröra av lax och philadelphia plus lite kryddor, hur enkelt och hur gott som helst. Dessutom snabbt:) Barnen var hungriga och jag var hungrig, även fast vi proppat i oss fika en stund innan..hm..;)

I morgon ska jag laga riktig mat, tror jag. Fast jag hoppas på att få plats på HIT passet på kvällen, just nu är jag sjätte reserv, så jag hoppas folk bokar av sig…! Annars får vi åka tidigare och norpa en av de två platser som släpps en halvtimme innan :)

Syrran får hämta upp mig och sen återbörda mig hem, stackarn, men hon vill ju gärna ha mitt eminenta sällskap:)

Men äta måste man ju iaf, så jag ska se om jag kanske kan planera lite i förväg för en gångs skull.

 

Novalie kom inte på medaljplats i KM för övrigt, utan på delad 11 plats med alla andra:) Hon var såklart besviken, men nöjd och glad ändå:)

Jag är alltid stolt över ungarna och gör de sitt bästa så kan man inte begära mer. Även om hon såklart vill vinna:)

 

Imorgon kommer min svärfar och hans fru på lite fika, och sen ska jag försöka sätta upp ljusslingorna, behöver en stege till det bara, och den ligger begravd långt under snön…jihaaa!  Men det är väl bara till att gräva och leta.

Man borde kanske leta reda på Robban och Corrindas leksaksmetalldetektor;)

 

Nix, nu ska jag svara på mail och sen hoppa i säng så småningom, ni får ha det så bra ♥

Vi hörs i morgon!

Natti natti :)

 1. Bästaste Carola ..
  Jag säger det IGEN ..
  Du skriver så fantastiskt bra o UNDERHÅLLANDE!
  Kanon! Sitter ofta med ett leende under läsningen :)
  Många som håller med gissar jag!?
  Stort GRATTIS på fördelsedagen! <3

 2. Malin skriver:

  Grattis på födelsedagen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..