Tack ♥

♥ För alla gratulationer igår!!

De värmde:)

Jag blev väckt av min egen lilla kör på morgonen, och jag lovar, jag sov som en stock så det tog en sekund innan jag fattade vad det var, lutade lite åt att det var en änglakör på riktigt när de sjöng i stearinljusets sken:)

Men det var ju bara mina underbara ungar, och man, som lassade fram paket:)

Vad det var har jag precis lagt upp på den NYA BLOGGEN som ni hittar här ———> http://blogg.loppi.se/familjenannorlunda/

Den är snart i full funktion men jag har tjuvstartat!

Ändra era bokmärken och bloglovin och hur ni nu tar er hit, jag ska försöka från mitt håll men är inte så teknisk på det här med datorer…;)

Jag kommer köra massor av utlottningar, för det är ju jul snart!! Nej inte bara utlottningar utan massa svammel åxå, precis som vanligt alltså :)  Garanterat mest svammel;) Ni känner väl mig…?

Vad sägs om en kaffemaskin….eller lite barnfilm?

 

En sak som jag ska tjata om både här och där, är ett mail jag fick från en tjej som heter Elin.

Hon gör ett projektarbete i skolan, och samlar in pengar till Barncancerfonden, dels genom att göra en egen barnbok som heter ”Meja blir en hjälte”

-Jag hoppas att jag genom boken ska kunna förmedla kunskaper om cancer till barn och deras föräldrar på ett ärligt men icke skrämmande sätt,skriver Elin.

Jag hoppas få boken tryckt och gärna möjligheten att läsa upp den i grundskolor för att sprida informationen ytterligare. Om jag får möjligheten att sälja boken så ska även denna vinst oavkortat gå till barncancerfonden. (Meningen var från början att jag skulle arbeta med projektet tillsammans med en klasskompis, vilket står nämnt i projektet, men då hon valt att hoppa av så är jag nu ensam om projektet.)

 Länken till insamlingen:  http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Meja-blir-en-hjalte/

 

Så vill ni skänka lite pengar i julklapp så varför inte göra det via Elins insamling?

 

En annan rätt världslig sak är ju Julkörskampen, där Novalies skolkör är med och tävlar. Ungarna är lite deppiga över att de andra körerna har så många röster….så känner ni för det kan vi väl kika in och rösta på Uppsävjaskolans kör :)

http://julkorskampen.interactivesolutions.se/performance/2012/uppsaevjaskolans-koer

De tävlar ju mot nationskörer och med det antal studenter vi har i Uppsala med omnejd så är de svårslagna, men faktum är att det är gulligare med en barnkör:)

 

 

Igår fick jag hjul!

Mazdan har fått vintersulor och jag är så lycklig över att vara mobil igen att jag gladeligen bortser från att det är mer is på insidan av rutorna än utsidan, och att passagerardörren tjorvar så jag inte kan öppna den och sätta in Jamie, utan får krångla in honom via förarsätet:)  Den lilla petitessen att det bara ryms ett fåtal av min barnaskara blundar jag helt för, eftersom jag ju inte gett upp hoppet om silverbussen. Än:)

Nu kan jag ta mig runt med de tre minsta och skaffa julklappar och handla och allt sånt som försvåras utan bil.

Happy:)

 

Idag har jag varit på två avslutningar, först Jordans kyrkis, där ju Lovelia är med på ett hörn, och de avslutar alltid med ett litet luciatåg:

De sjunger så där fint som bara små treåringar kan:)   Mina ville vara tomtar idag, och på Lovelias avslutning ska de visst vara lucia och stjärngosse.

Lite fika, och fiskdamm och sen var Jordans första termin slut. Må den följas av många fler:)

 

Sen en snabb sväng på Ica, och sen hem och hämta Novalie och skjutsa iväg henne på miniorerna, hem igen och greja lite ( läs: sov en microlur på hårda kökssoffan…Jamie har krånglat i natt och jag har hostat)  innan jag tog Jamie under ena armen, en kakburk under den andra och åkte till Novalies gympavslutning som var direkt efter miniorerna.

Kikade på när de visade vad de kan, och konstaterade att vi måste byta grupp för våra tjejer till nästa termin, de är störst och behöver mer utmaningar. Snackade skit med Jenny och det är alltid trevligt :)

Hem för sista gången idag, och bestämde mig för att strunta i att laga middag, klockan var så mkt och jag hade inte hunniot förbereda innan, så jag värmde på  gårdagens rester av kasslergratäng, eller så fick de risgrynsgröt, eller fil och smörgås.

Jojo, men ibland får man fuska:)

 

Jag har träningsvärk!  Vi var på HIT igår, och jag var på lite dåligt humör, och då blir det antingen så att jag bara travar runt och suckar, eller så tar jag extra allt :) och igår var det dels ett extra tufft pass och på det så tog jag rätt tunga vikter, och det känns fint idag:) Jag gillar ju att ha träningsvärk, så länge det inte är sådär så man inte kan gå ner för en trappa utan att skrika av smärta, så jag känner mig nöjd.

 

Imorgon är det mera avslutning, musikleken denna gång, och sen måste jag handla, pappa kommer förbi och ska hjälpa mig med lite grejor åxå ♥

Och jag ska ha upp lite ljusslingor, hoppas hinna det innan träningen sen:)

 

Nu ska jag hoppa i säng, så ha det så bra, så hörs vi snart igen, glöm nu inte nya adressen:  http://blogg.loppi.se/familjenannorlunda/

 

Natti natti :)

  1. Eva skriver:

    Vilken fin och skön present du fick,ja det kan ju behövas i denna kyla.! :) Jag försökte lämna en kommentar på loppi om din present men det gick inte.

  2. Elin skriver:

    Åh, tusen tack för att du hjälper till att sprida min insamling! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..