Lucia !

Glad och trevlig Lucia önskar Familjen Wetterholm

20121213-082930.jpg

Det är vi, ni ser det va?
Jamie är den lilla pepparkaksgubben och Janelle lucian :)
Robban och Jordan stjärngossar och övriga tjejer är tärnor :)
:)

  1. Ida skriver:

    Underbart gulligt!

  2. Camilla skriver:

    Tack detsamma! Vad fint! =)

  3. Maud skriver:

    Så fina ni är alla. Jag har lånat bilden för att visa mina Spanska vänner hur vi firar Lucia i Sverige. Jag själv bjuder på hemgjord glögg sen många år tillbaka och pepparkakorna är från IKEA, som föresten inte är så goda i år då dom är gjorda av IKEA själva, Annars har det varit Gille tror jag. Ha en trevlig Lucia alla däruppe. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..