mitt december 2013

dec13

 

Så var det dags att sammanfatta årets sista månad, den har faktiskt varit lugn och skön, inte alls så stressig, jag har unnat mig tid. Det har dessutom inte känts som december utan mer som mitten av hösten, med sju plusgrader och gröna gräsmattor, än har jag inte plockat fram vinterjackan. Jag har varit på flera roliga middagar, festat med vänner, varit på gala och firat Hampus 35-års dag. Njutit av ledig tid med min familj, fixat mycket hemma för att skapa jumys inför vår första jul i vår gemensamma lägenhet. Trots allt mysigt vi har haft hemma, så känns det inte så dumt att sätta sig på ett plan till sol, värme och bad. Där ska vi välkomna året och avsluta Hampus sista pappaledighet tillsammans innan en ny tid börjar. Vi ses när vi har landat!

 1. Eva skriver:

  Hej Frida!
  Jag måste tyvärr rikta skarp kritik mot ditt val av resmål. Ett land som använder sig av slavarbetskraft, framför allt afrikanska kvinnor, samt diskriminerar kvinnor på ett mycket upprörande sätt, exempelvis fängelsedomar för kvinnor som utsätts för våldtäkt, bör inte rekommenderas. Ledsen att du inte håller dig informerad eftersom många fall har rapporterats i media de senaste åren. Du skulle kanske kunna hitta Korrespondenternas reportage på Svt play, det kommer att ge dig en tankeställare, jag lovar!

  1. Jag resonerar tyvärr inte så när vi i vår familj väljer val av semesterresmål. Och det har ingenting med hur uppdaterad jag är i världspolitiken eller inte. Dessutom har jag tyvärr varit på betydligt värre och mer ras & diskriminerande ställen i världen än här faktiskt. Mitt ställningstagande om vart vi reser på semester gör tyvärr inte saken bättre för utsatta kvinnor, däremot kan man visa sitt stöd på annat sätt och även när man är här.

 2. Julia skriver:

  Hej Frida! Jag undrar vad du bär under toppen som är djup i ryggen från carin wester? Jag fick en likadan i julklapp och bara älskar den men har lite svårt att veta hur jag kan bära den. Tycker att den är för transperant för att inte ha någonting under 🙂

  Din blogg är bäst! Kram

 3. Linn skriver:

  Hoppas ni får en fantastisk semester! Njut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..