DUBBEL INBAKAD FLÄTA

 

Igår på eventet så såg jag ut så här i håret. Eftersom jag skulle upp så himla tidigt, så fixade jag faktiskt frisyren kvällen innan och sov med den och de här bilderna tog jag efter dagens slut när jag var hemma igen. Så den höll ju bra!

Jag börjar och fläta framme i luggen med en vanlig inbakad fläta, som jag flätar i ett och ett halvt varv runt huvudet. Dvs baka runt den runt hela huvudet och när man kommer tillbaka till framsidan i luggen, så flätar man parallellt med den andra flätan. Sen avslutade jag med allt hår som blev över i en slarvig hög knut.

 1. Finns det möjlighet att slänga upp en tutorial på den här frippan? 🙂

 2. Vad roligt att du är här och bloggar nu Frida!
  Alltid lika snygg i håret och jag gillar verkligen den där jackan.

 3. Lisa skriver:

  Väldigt fin frisyr, och väldigt fin jacka! Var har du köpt den?

  1. frifah skriver:

   Tack! Den kommer från Culture. Visar snart en hel outfit på den.

 4. Erika skriver:

  Steg 1 – ha väldigt långt hår
  Steg 2 – fläta
  Got it 😀 haha Jättesnyggt var det! Ska testa om det går med mitt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..