BRÖLLOP

 

I helgen var jag alltså på bröllop hos mina fina vänner Elin & Karl. Tack för en fantastisk dag, kväll och natt – oförglömlig på alla sätt! Resten får ni hålla för er själva, men min outfit kan jag dela med mig av. Tack snälla Malina för att jag fick låna den här drömklänningen som kommer ut senare i höstens kollektion. Tyvärr har jag ingen bild bakifrån, det glömde jag. Den går alltså ganska djupt ner i ryggen som ett V. Till en så här elegant klänning så körde jag ingen uppsatt frisyr, utan bara lätt vågigt och enkelt utsläppt plus en lite grönsotig makeup.

 

Klänning Malina // Väska Chanel // Skor Balmain //

 1. Sara skriver:

  Wow färgen och snittet passar dig perfekt! Du hör hemma på en Oscarsgala! Vacker som en dröm! Bär mer mörkgrönt!

 2. Petra skriver:

  Oj vad vacker den är!! Och du också, helt otroligt vacker och kvinnlig! Som en filmstjärna på röda mattan 😉

 3. Oerhört snygg fina Frida! i särklass snyggast på festen

 4. Hanna skriver:

  Vad du är vacker! och vilken fantastisk figur 🙂 <3

 5. Linn skriver:

  Så otroligt fin du var!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..