GRAVID VECKA FÖR VECKA V.32

grand-Hotell_gravid_frida-fahrman_v-32

gravid-vecka-for-vecka_-v-32_frida-fahrman

fahrman_grand-hotell_gravid_v32

 

Veckan som har varit, har varit en ganska tuff och jobbig sådan så det här med att vi just har checkat in på världens lyxigaste hotell sitter helt perfekt kan jag meddela!

Jag har inte haft lika ont och så, vilket har varit jätteskönt, men jag har varit sänkt på många andra sätt, haft feber, är dunderförkyld och med det har det kommit trötthet, hormonella svängningar och flera dagar av oförklarliga tårar och överkänslighet för minsta lilla.

Men bebisen mår bra och det är det viktigaste! Fortsätter att växa långsamt men stabilt och önskar nästan ni kunde sett när jag tog bilderna ovan för det sparkades vilt åt alla håll.

Trots att jag upplever den här graviditeten som aningens jobbigare, så känner jag ändå att kroppen mår bra, magen är inte enorm men däremot brösten haha, och jag har heller inte fått några bristningar nånstans vilket jag hoppas håller i sig för det fick jag heller inte med Nils. Konstigt det där med hormoner, som styr ens kropp på att sätt man inte kan påverka.

Veckans konstigaste? Jo, när jag väntade Nils så gick jag från perfekt syn, till att jag dag behöver glasögon dagligen, det kom snabbt. Jag ser knappt nånting på 2-3m håll och nu känner jag hur det allteftersom bara blir sämre.

Nä hörrni, nu ska jag njuta av ett par nätters lugn och ro, ta dagen som det kommer, äta lång frukost, vara ledig och nu ska jag gå ner på Spat!

Här kan ni läsa om mina tidigare graviditetsveckor.

 

 1. Här är vi några veckor efter. Är på 28 gjorda veckor. Magen växer och jag försöker få luft och få tillgång till min egen matsäck som känns konstant proppmätt 🙂 Håller med dig hur märkligt det är med alla hormonerna och vad de förändrar. Här har jag märkt diverse hudåkommor och tuttarna har hållt sig lugna senaste veckorna. 🙂 Men som vi njuter. Det är en mäktig känsla. Njut av underbara dagar med mannen i lugn och ro. Ta dagen som den kommer måste vara det bästa nu. All lycka och stor kram till dig. Du strålar vackra du!

 2. Jag är precis två veckor före dig och har också haft några riktiga humör- och känslodippar, ser verkligen fram emot att de går över 🙂
  Du är jättefin och din baddräkt likaså. Vart kommer den ifrån?

 3. Så fin du är Frida!!! Härligt! Njut å ha det så gott! Jag går in i vecka 34 imorgon=) Så roligt å följa din blogg och graviditet=)
  /Malin

  1. Tack =) Nej faktiskt inte, det va länge sen, över ett år sen. Men försöker just ha det lite åt silver, använder tex. bara silverschampoo, men det kanske är lite av ljuset i bilden som gör det oxå. tack det samma!

 4. För det första – så starkt och fint att du varit öppen om dina missfall, jag är själv gravid någon vecka efter dig och det kändes så i hjärtat..
  För det andra, herregud vad vacker du är kvinna!!! 🙂
  Fortsätt njut av graviditeten! Stor kram från Norge

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..