GRAVID VECKA FÖR VECKA V.38

graivd-v-38_fahrman_mama

gravid-vecka-for-vecka_v-38

graivd-v-38_frida-fahrman

 

Oj! Så har det gått en vecka till, trots att det nu verkligen börjar närma sig slutet så borde tiden börja gå långsamt, det gör den inte. Däremot upplever jag det här som en lugn vecka, då det inte har hänt så mycket till skillnad mot förra veckan. Den största förändringen för mig är nog att jag inte har varit på jobbet, utan kunnat jobba enbart hemifrån. Jag har haft tid för att välförtjänt vila och börja fixa här hemma.

Som ni säkert har förstått så börjar de små detaljerna som tidigare var helt oplanerade, nu börja falla på plats, som vagnen, sängen, nestet, tvättat kläder och planera in för bb, som sagt det skulle i princip kunna hända när som helst nu ju?! Men jag hoppas för min och lilla familjens skull att det iaf dröjer 2 veckor till.

Hur jag mår? Faktiskt bättre nu än för ca 3 veckor sen, jag känner mig både piggar och smidigare, till och med veckans yoga gick ganska bra. Det är klart att det är tungt, men jag har inte längre ont eller sammandragningar. Kanske har det att göra med att jag har börjat trappa ner och säga nej.

Bebisen? Det känns som om den har hittat sin plats, rörelserna är långsammare, den ligger mestadels på ett ställe, jag upplever det lugnare dock gör varje rörelse fortfarande lika ont tyvärr. Magen fortsätter att växa, det börjar känns trångt, även om jag nog har gått ner ca 1,5 kg sista veckan konstigt nog.

Här kan ni läsa om förra veckans graviditet och tidigare veckor.

Nu ska jag ta helg, vi ska faktiskt iväg på fest och det blir kanske sista festmiddagen på ett tag, så gud vad jag ska njuta å ha kul!

 

LOADING..