TACK FÖR ALLT!

tack_nyfodd_bebis

welcome_little_one

nyfodd-bebis_tackkort

 

Jag vill bara säga tack, tack för allt! Ni är fantastiska med era fina ord och underbara kommentarer, det värmer här hemma. Vi har fått så många fina grattis, presenter och fina blommor från familj, vänner, kollegor och varje liten tanke är så otroligt uppskattad. Det vill jag att ni ska veta, tack!

Vi njuter här hemma, av vår fina lilla tjej, vår nya familj och den här härliga och mysiga jultiden som är nu, sån lyx! Idag fick vi dessutom hem vårt första lilla besök av moster Sofi och lillkusin Lily – som kom med de mest underbara blommorna.

 1. Grattis! Vilken fin liten tjej! Vill också passa på att tacka för en mycket bra blogg! Tack för att du vågar vara så öppen och dela med dig av både med- och motgång. Känner igen mig i mycket och har själv en 3 årig kille och en liten nyfödd tjej här hemma där den senare inte var helt självklar med missfall mellan. Njut i bubblan!

 2. Stort grattis! Har inte kikat in här på ett par dagar så det var en rolig nyhet. Blev dock väldigt rädd när jag läste ditt inlägg om att bebis i magen inte rörde sig…. Puh!

  Kan bara föreställa mig hur ni kände… Skönt att du åkte in och blev tagen på allvar och att det till sist visade sig vara ok!

  Önskar hela familjen en mysig tid tillsammans framöver!

 3. Lite namnförslag till lillan om ni inte har något än!
  Och stort grattis!

  Juni
  Frances
  Majken
  Hermine
  Lykke
  Ruby
  Livly
  Lilly
  Caprice
  Bowie
  Loah
  Freja
  Frankie
  Columbine
  Luca
  Chloe
  Maxinne
  Naomi
  Corinne
  Colette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..