SYSKONKÄRLEK

storebror_bebis_syskon

syskon_karlekstorebror

Kan den här kärleken vara större än allt annat? Att se stoltheten i min fina kille när han tittar på sin lillasyster. Första mötet mellan dessa två var magiskt, något jag aldrig kommer att glömma. En syskonrelation är förhoppningsvis den längsta man har i hela sitt liv.

Imorse vaknade jag till luciamorgon med ett barn på varje sida i den stora sängen, jag stannade tiden en stund och livet kändes så komplett.

 1. Tack för att vi får ta del av denna resa, med dina fina texter och bilder blir det fantastiskt att få hänga med på ett hörn! Och för mig som snart får ett syskon till vår son, vilket innebär ganska mycket bergochdalbanekänslor så här på slutet, är det härligt att få ta del av er tillvaro. Stort grattis igen! Kram!

 2. Ordet magiskt används nuförtiden till att beskriva allt möjligt vardagligt, men här skulle jag säga att ordet används i sitt rätta sammanhang, första mötet mellan två syskon. Magiskt, är ordet! 🙂

 3. Hej Frida!

  Stort grattis till din fina tjej och allt ni åstadkommit efter tuffa tider. Vi kämpar själva nu i 3 års tid med att få en liten som står högst upp på önskelistan. Jag blir inspirerad av ditt mod med att våga dra ner ”skyddsbarriären” och att i slutändan visa på hopp och all kärlek. Njut för du har förtjänat allt det bästa!

  Kram och önskar er allt det bästa i 2016

 4. Superfina bilder, du har verkligen fångat känslan. Nu är våra barn 4 och 2 men jag kommer så väl ihåg första syskonmötet. På sjukhuset, lilltjejen kom med farmor och farfar och jag längtade så efter henne med en nytillkommen kärlek i famnen. Det knackade på dörren och in kommer hon, som precis har blivit storasyster, största leendet på läpparna och så pirrig på att få träffa lillebror. Hon smög nästan fram, gav honom en puss och klappade fint på huvudet. Det kommer jag aldrig glömma!!

 5. Åh så fint och grattis igen! Hoppas att det blir samma härliga känsla när vår lille kille blir storebror i April 🙂

 6. Grattis till er lilla tjej! 🙂 och vilken fin bild, så mycket kärlek!
  Skymtar ett fint babynest där på bilden också, och eftersom att jag själv är på jakt efter ett så blev jag lite nyfiken på vart det kommer ifrån?

  1. tack!! ja precis, det är världens finaste – älskar det! Ska lägga ut bild å separat inlägg på bara nestet inom kort!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..