MITT MARS 2016

mitt-mars2016

 

 

Vilken månad! Å fort har den dessutom gått, verkligen på gott å ont. Det känns som om det är en månad då det på kort tid har hänt väldigt mycket. Saker och ting har verkligen landat här hemma, jag börjar få en stor tjej men även en större storebror på många sätt och själv har jag dessutom hunnit bli hela ett år äldre och våren har gjort sin entré på riktigt.

Jag har lyckats jobba lite, varvat med ett hyfsat gott samvete, jag har fått tid till både lite långpromenader men också ledigt påskfirande med familjen med både skidåkning och lite vuxentid. För att avsluta månaden med ett ordentligt 35-års firande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..