FIXA SNYGGA ÖGONBRYN

Jag har precis upptäckt brow extender, för att få till de perfekta ögonbrynen. En perfekt nyans och gör dem dessutom fylligare för oss med tunna ljusa strån i ögonbrynen.

brow-extender

ogonbryn

 

Jag fick med den här hem som ett pressprov under pressveckan, testade och blev helt hooked.

Eftersom jag har i princip noll naturlig färg på mina ögonbryn, bara ljusa fjun så måste jag måla dem varje dag. Det gör jag oftast med både penna och ögonskugga.

Den här produkten är supercool, jag vet inte om ni ser? Men det är liksom små små fibrer blandade med den perfekta askiga tonen, för oss som är skandinaviskt blonda. När man fyller i brynen, ungefär som en blandning av just penna och skugga som jag gillar, så fastnar även fibrerna. Så jag upplever att man får lite fylligare bryn. En väldigt rolig produkt, som är både lätt att använda och som faktiskt ger effekt!

Den får bli veckans skönhetstips! Brow Extender från Divaderme

Iom mitt nya jobb som skönhetsredaktör på Mama, så testar jag ju ännu mer nya produkter nu än tidigare. Så jag ska försöka tipsa er om minst 1 skönhetstips i veckan from nu!

LOADING..