SÅ FIXAR DU BÄSTA BABYSHOWERN!

En mysig grej att fixa för någon som väntar barn är en överraskande babyshower. Själv blev jag så förvånad över allt fint som mina vänner hade fixat för mig när jag väntade Nils.

pampersbanner

babyshower_pojke

babyshower_presenter

flicka-eller-pojke_fridafahrman

papmers-hjartbalk

I mitt tjejgäng har vi haft som tradition att fixa en mysig babyshower som överraskning till den som väntar sitt första barn. Något som alltid varit så otroligt uppskattat, det känns ofta så genuint och det är fullt av känslor. Så var det för mig och jag är än idag så tacksam för den fina dagen som mina vänner gav mig! Tack!

Jag tycker att man ska göra det personligt, det som just den personen gillar, är det att vara hemma så ska man göra det, är det att äta brunch så fixa det och allt som är personligt blir extra uppskattat. Det lilla betyder ofta så mycket.

Fundera, tänkt till och var finurliga, det är de små sakerna som man minns när det kommer till presenter. Det behöver inte vara i några mängder och heller inte dyrt, hellre några få saker att få som blir minnen för livet. Tex. en fin dukning, första lilla bodyn, en liten mössa, en filt och ett kort med fina ord.

Missa inte blöjtårtan! Det kan vara det roligaste av allt och det finns hundratals varianter att göra den på, gör den ihop och använd fantasin! Blöjor känns ju som en självklarhet att ge bort på en babyshower & gör det på ett kul sätt!

Vill ni läsa mer om Pampers så kan ni göra det här!

papmers-hjartbalk

Tillsammans med Mama & Pampers kan ni nu tävla om en lyxig babyshower till en väninna! Överraska din vän – vi står för kalaset. Vill ni vara med och tävla om en egen babyshower så kan ni göra det här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..