BÄSTA LEKARNA TILL EN BABYSHOWER

I ett fortsatt samarbete med mama & Pampers ska ni här få mina bästa tips för att fixa fint och roligt till den blivande mamman på hennes babyshower!

pampersbanner

papmers-hjartbalk

Måla magen & ta fina bilder

En grej som jag helt glömde bort själv, men som är kul att ha som minne är att måla något fint eller roligt på magen. Var kreativa & gör det tillsammans. Och glöm inte att fota!

 

malad-mage

 

Gissa namnet

Kanske är namnet redan bestämt, kanske är det en hemlighet? Vi hade förstås några förslag själva men vi bestämde oss inte förrän båda barnen var födda med Nils & Line. Gör det en kul grej, att gissa namnet eller ge föräldrarna några nya förslag. Glöm inte att spara lappen!

papmers-hjartbalk

pampers_babywhower_lekar_namn

 

Gissa dag, namn & längd

Låt alla som är med gissa vilken dag bebisen kommer, samt klassisk längd och födelsevikt. Glömt inte att spara på lappen så får ni se vem som kom närmst och låt även mamman gissa själv!

papmers-hjartbalk

langd-vikt-dag_pampers

 

Överraska med en fotograf

Man kan aldrig ha får många bilder på gravidmagen tycker jag, men få blir tyvärr riktigt bra. Den här tog jag på mig själv, den första med Nils i magen, som jag delade med mig av till er. Jag ångrar fortfarande att jag inte tog fler.

papmers-hjartbalk

Så överraska med att ta dit en proffsfotograf, som får ta ett par riktigt bra bilder på mamman med magen – jag lovar det är minnen för livet!

 

pampers2

 

Under en babyshower är det kul att överraska med lite roliga och minnesvärda saker att göra tillsammans. Själv är jag inte så mycket för att göra direkta  klassiska”babyshowerlekar”, utan mer för att skapa händelser & fina minnen för mamman som man behålla i både bild och hjärta.

papmers-hjartbalk

Ni missar väl inte att ni kan tävla om en babyshower till er gravida vän och blivande mamma? Gå in här & tävla – det blir en överraskning för livet!

Och missa heller inte blöjtårtan, den är ett måste på en babyshower! Här får ni tips på hur ni kan göra den i steg-för-steg.

Med de bästa blöjorna också förstås, här kan ni läsa mer om Pampers blöjor.

Läs mer om Pampers här.

Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..