SÅ FIXAR DU BÄSTA BLÖJTÅRTAN

Jag är med i mamas blöjtårteutmaning i samarbete med Pampers - där ni kan rösta fram min blöjtårta till vinnare! Här visar jag också i steg för steg hur ni gör en blöjtårta.

pampersbanner

blojtarta_1

Steg 1:

Börja med att plocka fram allt du behöver. Och börja först med rullarna, jag har fäst varje rulle med tejp, annars går de upp. Till hela tårtan går det åt nästan exakt 3 paket Pampers New Baby blöjor.

blojtarta-steg-2

Steg 2.

Samla ihop alla rullar för första våningen. Det är lite pilligt och det är en fördel om man hjälps åt. Jag har även använt en tom toalettrulle i mitten, som stadga, något att fästa runt och för att våningarna inte ska åka iväg.

blojtarta-steg-3

Steg 3:

För variation har jag använt en annan teknik i våning 2. Det går såklart att göra hela tårtan på detta sätt. Där man lägger dem som i en ros, direkt ur paketet. Det är något enklare än rullarna och går snabbare. Lägg dem bara i lager runt rullen tills den är lagom tjock.

blojtarta-steg-4

Steg 4:

Gör den sista våningen, jag gjorde den av ett lager rullar, som jag band ihop och sitter runt toppen på toalettrullen. Därefter går det att justera och snygga till hela tårtan, så den blir jämn och symmetrisk.

blojtarta-steg-5

Steg 5:

Nu börjar det roligaste, att dekorera – här är det bara att använda sin smak & fantasi! Jag har använt olika dekårband runt varje våning i två lager, ett bredare och ett smalare i olika färger samt spetsband. Sen har jag också dekorerat med rosetter, vimplar och levande blommor. Och glöm inte en snuttis på toppen!

blojtarta

Steg 6:

Ta da – nästan helt klar! Jag har placerat den på ett tårtfat med silkespapper och därefter slagit in den i tyll och sidenband. Redo att ge bort den till den blivande mamman!

frida-fahrman-blojtarta

 

Så här blev min färdiga tårta & rösta gärna på mig i blöjtårteutmaningen!

blojtarta-steg-for-steg

blojtarta-frida-fahrman-pampers

 

Den här veckan är jag med i mamas & Pampers blöjtårteutmaning där jag har gjort min egen blöjtårta. Jag och Knivlisa utmanas mot varandra. Ni får gärna gå in och rösta på att just min är finast! Där kan ni nämligen vinna blöjor till ett värde av 900 kr och en årsprenumeration av tidningen mama – så rösta på MIN BLÖJTÅRTA här!

Här ovan kan ni läsa hur just jag har gjort min blöjtårta i steg för steg. Och kommentera gärna om ni vill ha hjälp, tips eller har fler frågor!

Här hittar ni även mamas inspiration till en blöjtårta i steg för steg.

Ni glömmer väl heller inte att ni fortfarande kan tävla om att vinna en lyxig babyshower till din väninna, tävlingen hittar ni här!

Vill ni läsa mer om Pampers, så kan ni göra det här.

Lycka till!

 

  1. Wow så fiiiiin! Visste du skulle vara tough competition 😍👍😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..