I annonssamarbete med PAMPERS

SÅ HÄR FIXAR JAG MIN BLÖJTÅRTA!

Här kommer ett klipp där jag fixar min blöjtårta steg för steg. Jag delar med mig av mina bästa tips & trix.

pampersbanner_babyshower-708x193

 

Ni är ju så många härliga läsare som följer min babyshower-resa med Pampers, det är så kul! Därför ska jag fortsätta att dela med mig av mina bästa tips.

 

Ni är så många som har gillat blöjtårtan jag gjorde nyligen, vilket är så himla roligt! Ni vet väl att ni fortfarande kan rösta på den här i blöjtårteutmaningen? Där ni kan vinna fina priser.

För att ni verkligen ska få se hur jag gjorde just MIN blöjtårta har jag därför spelat in en kort film med mama och Pampers, där ni kan se hur jag gör.

I klippet får ni i steg för steg se hur jag gör min blöjtårta, och så kan ni även kolla här för fler tips från mama för att fixa blöjtårtan.

Sen pratar jag såklart om graviditet, fina minnen från min egen, fler tips & trix, roliga anekdoter och tankar kring en babyshower. Vill ni läsa mer om Pampers och deras produkter så hittar ni det här.

 

papmers-hjartbalk-708x54

 1. Linn skriver:

  Alltså, varje gång man ser dig på video och inte stillbild blir man typ helt kär i din personlighet. Du verkar va så otroligt snäll, härlig och ha fötterna på jorden 🙂 något man definitivt saknar hos många andra bloggare stundtals.

  Bra tips på tårta förövrigt! Haha minns hur jag och mina tjejkompisar fick x antal skrattattacker förra december när vi skulle ha vår första babyshower för vår vän, vi krångla till det rejält, haha.

  Stor kram till dig Frida!

  1. hehe men gud vilken härlig kommentar, TACK! Vad roligt att höra. Fina ord och precis så som jag vill uppfattas av andra, tack det gjorde min dag!

 2. Emelie skriver:

  Men alltså en blöjtårta är väl typ det sista man vill ha? Fattar att du måste skriva nåt om blöjor för du blir sponsrad…. Men ändå!!! Vad ska man göra med den? Slänga alla blöjor i en Icakasse sen eller när man ska gå hem och förvara tills det är dags att använda? Känns ohygieniskt. Bättre att ge bort ett paket blöjor (tar minimal plats) och bjuda på en riktigt god vanlig tårta!!!!

  1. Hahha tycker du?? Nej, man sparar såklart tårtan som den är, den är ju fin att titta på fram till bebisen kommer såklart. Det är ju fint å kul!
   Varför skulle det vara ohygiensikt? du rullar ju inte upp blöjorna precis =).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..