I annonssamarbete med BOOKBEAT

ATT LYSSNA – ÄR FÖR MIG ATT LÄRA & KOPPLA AV

Jag har verkligen hittat min grej, som jag inte kan vara utan för att må bra. Den dagliga promenaden stärker mig inifrån och ut, gärna tillsammans med en bra och spännande bok i lurarna.

bookbeat_powerwalk

bookbeat

bookbeat_elefanten-om-inte-ville-somna

 

En av mina bästa stunder på dagen, jag försöker nästan året runt så länge vädret tillåter, är att ta mina promenader, med eller utan vagn, men alltid i sällskap av BookBeat.

Det är min egen stund, som får mig att må bra och få en stunds avkoppling från vardagen. Jag har gjort det i flera år nu och skulle inte kunna vara utan den där timmen i skogen.

Förr om åren var jag en tjej som plöjde mängder med böcker, jag sörjer ibland avsaknaden av dem i mitt liv just nu, men då har faktiskt ljudböcker blivit min grej. I BookBeats app hittar jag och sparar alla mina favoriter, gärna något inom krim-genren som jag lyssnar på varje dag när jag är ute och går.

Det perfekta är att man inte behöver vara uppkopplad, utan alla böcker kan man hämta hem till offline-läge. Det tycker jag är smidigt i bilen, där vi också ofta lyssnar på ljudböcker när vi är ute och reser lite längre. Perfekt för både stora och små!

Och om kvällarna, så är det ibland väldigt mysigt att tillsammans inte bara läsa, utan också att lyssna. Otroligt avkopplande för barnen. Nya favoriten är  uppföljaren”Elefanten som så gärna ville somna” – testa den!

 

Nu får NI fina läsare en fri prova-på-månad med en personlig prova-på-kod: Fridafahrman. Här kan ni gå in och registera er. Denna rabattkod funkar endast för nya BookBeat-användare och registreras i samband med att ett konto skapas på www.BookBeat.se

LOADING..