ETT SCHACKRUTIGT GOLV?

Miljöerna här är så otroligt vackra & inspirerar till allt möjligt. Resor kan verkligen göra underverk för hjärnan & hjärtat!

frida-fahrman-positano
sorrento_fahrman

chackrutigt-golv

 

Överallt här är miljöerna helt galet fina. I varenda hörn finns en liten detalj som ögat fastnar vid. Det här golvet var så fint! Lite kul, eftersom vi just nu funderar på att lägga in ett liknande i vårt nya hus. Vad tycker ni om schackrutiga marmorgolv? Kan det passa i en hall hemma?

Skor Heelow // Topp Indiska // Culottbyxa Cubus//

 1. Hej Frida!

  Jag älskar vårt golv vi har i hallen – rutigt i carrarra och verde india. Nu har vi köpt nytt men kör på samma plattor igen, bara en storlek större. Så rekommenderas verkligen!

  Tycker inte alls att det varit känsligt, har funkat hur bra som helst!

  Här kan du se en bild på vårt golv; https://www.instagram.com/p/BQNqR6LAFse/

  Tack för en fin blogg!

 2. Ja! Det tror jsg skulle passa superbra!
  Förresten, superfin outfit! toksnygga byxor! Vad har du för stl på dina? Jag velar vilken jag ska ta..
  Kram

  1. men tack! Älskar dem, perfekt korta å sladdriga. jag har M/38 i mina,å då är de något mer loose.

 3. snyggt!! Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 4. Hej Frida, jag har alltid velat ha marmorgolv o stenskivor i mitt hem men inte längre. Vi hyr en lyxig lgh i Bangalore, där finns marmorgolv, stenskivor i kök mm Lyxigt men skulle aldrig välja det idag. Speciellt inte marmor golv i hall eller kök. Fläckar går inte bort, du ser allt på golvet. Du får städa ihjäl dig. Ett tips från mig.
  häls///jenny

  1. Nej det är nog en smaksak. I vår gamla lägenhet hade vi ju både marmorgolv i en stor hall och i köket, utan problem. Jag älskade det! Och skulle därför gärna ha det igen. Tyckte absolut inte att det var så farligt med varken fläckar eller städning. För mig handlar det nog mer om hurvida det passar i huset för att bevara dess anda.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..