FROM POSITANO WITH LOVE!

Idag lanserades äntligen mitt och Sofis samarbete tillsammans med Ellos - en klädkollektion för mamma och dotter som man kan mini-matcha, den perfekta sommargarderoben från Positano.

with-love-from-positano

fahrman-ellos-positano

frida-o-line-positano-for-ellos

line-o-lily

strand

positano

frida-fahrman-positano-ellos

sofi-frida-fahrman-ellos

sofi-frida-ellos

 

Idag lanserades äntligen min & Sofis mamma-dotterkollektion tillsammans med Ellos. Fylld av mini-kärlek!

Efter snart ett års arbete från idé till ER så är plaggen klara. Men det finns mer än så, för vi har skapat vår perfekta semestergarderob från hatt och handduk, till klänning och baddräkt och allt kan man mini-matcha!

Vi har plåtat bilderna under ett par underbara dagar i Positano! Där vi har hämtat mycket av vår inspiration i från.

Här hittar ni kollektionen – alla plagg har inte kommit upp ännu, vi väntar in några. Däremot har flera plagg redan sålt slut, det kommer tyvärr inte att fyllas på, utan det som finns är det som finns. Otroligt kul med all er positiva feedback, jag är så glad och tacksam att jag har fått göra det här tillsammans med världens bästa team – TACK!

Nu väntar en vecka av event och lanseringar för vår kollektion nere i Köpenhamn, så ni får hänga med därifrån också!

– Och för er med söner, våga matcha den här kollektionen ändå, det tänker jag göra. Om inte? Så kommer det en kollektion i höst för bla mamma-pojke!

 

För att vara extra tydlig – klädkollektionen görs i samarbete med Ellos. Den här bloggposten är inget som ingår i detta samarbete mot betalning.

  1. Hej! Jag skulle säga att alla plagg är helt normala i storlek, så man ska ta det man brukar ha.

 1. Hej! Vilken storlek på Aida-toppen (blå/vit randiga) bär Sofi på bilderna, eftersom att de minsta storlekarna är slutsålda vill jag kunna jämföra hur stor toppen skulle se ut på mig i större storlek.. tack på förhand! Älskar kollektionen!!

   1. Tack för svar Frida!
    Vilken storlek har ni i den blå/vita t-shiten då? Även den är fantastisk och jag skulle gärna kunna jämföra hur de större storlekarna skulle passa på mig.. 😉

    1. självklart! Tror sofi har 34 el 36, jag har 38 men då är den lite stor, skulle kunna ha en 36 oxå.

 2. Hei! Har ventet på denne kolleksjonen lenge! Klikket hjem omslagsblusen og den gule off shoulder-kjolen! Gleder meg til det kommer ! Bra jobbet !!!! Klem fra Norge 🙌🏻

 3. Bra jobbat! Jag köpte skorna och sjalen till mig själv och hör-och-häpna: citron leggins till min 2-åriga son! Tänker inte som vissa att det bara är kläder för en dotter som vissa av kommentarerna verkar göra 🙂 Dock så va det lite klurigt att hitta sjalen, kom bara till produkten när jag klickade på fotot på Sofi med sjalen. Kram!

 4. Så otroligt fina kläder med riktig sommarkänsla! Hur är storlekarna, tänker främst på omlottskjortan.

 5. Så fin kollektion 😍 Hårbandet/sjalen med citroner som ni har på bilderna, kommer det gå och köpa?

  1. Ja visst, den borde komma in när som helst! Det är en av mina favoriter =)
   Tack snälla!

 6. Så otroligt tråkigt att så mycket sålde slut direkt. Det känns som väldigt oproffsigt och osnyggt av Ellos, tycker jag. Det här med limiterade kollektioner som säljer slut på en dag känns både gammalt och trist, om de nu satsade på er och har gjort så fina plagg, varför inte se till att det finns tillräckligt mycket. Jättedåligt!

  Stort grattis till er dock, kul att den är så poppis!

  1. Ja det är såklart synd, men absolut inte dåligt av Ellos tycker jag. De har aldrig någonsin gjort något sånt här, så det är otroligt svårt att veta hur mycket man ska beställa och vad som faktiskt ska sälja. Man får helt enkelt gissa. Beställningarna på det som producerats gjordes för flera månader sedan, därför kan man inte beställa mer nu i efterhand. Det som är producerat är det som finns. Man har inte medvetet gjort en ”liten” kollektion och den skulle/ska inte vara i en limiterad upplaga, den har gjorts i MER än vad som brukar produceras. Men ingen kunde någonsin gissa att den skulle sälja slut på en dag! Och på så sätt är det ju superkul att så många gillar det vi har gjort! Men trist att inte alla får tag på det man vill såklart. Men håll utkik efter ev. returer. Och lärdomen vi tar med oss till nästa kollektion, att producera fler plagg!
   Tack snälla – ja det känns såklart jättekul!

   1. Jag håller inte med dig, jag tycker det är klantigt av den att felbedöma så totalt att det tar slut på ett dygn. De jobbar ändå med detta jämt, de borde ha bättre koll.

   2. Helt fantastiskt kollektion! Ville så gärna ha baddräkten/bikini till mig och tjejerna men de tog slut innan jag hann lägga beställningen, synd. Producera fler plagg nästa gång nu när ni vet att de säljer slut inom loppet av ett dygn! Hoppas på fler mamma/dotter kollektioner från er!
    Kram

    http://nouw.com/miniochluna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..