Från Eiffeltornet till kaktusar på Kos

Ni har jag landat på Kos, i Grekland & ett par roliga, intensiva och härliga jobbdagar väntar!

kaktusar

 

Jag åkte som sagt bara hem & packade om, och efter en ganska lång resa kom jag fram sent igår till Kos. Här ska jag jobba ett par dagar och plåta på underbara Casa Cook. Helt galet vad fint här är! Ni ska få se – det finns locations i varje hörn, så det kommer inte bli svårt.

Men nu har jag landat bland kaktusar & en otrolig värme!

  1. Anita skriver:

    Åhh, jeg skal netop til at booke hotel på Kos til en familieferie om et par uger – kan du kan anbefale et godt hotel?? Gerne kombination af luksus og børnevenligt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..