Inredningsinspiration – på nya Casa Cook Kos

Häng med runt på underbara nyöppnade Casa Cook på Kos där vi bor just nu - en mix av Tulum & Sydafrika.

casa-cook

lobby-casa-cook

casa-cook-tulum

hotell-casa-cook-reception

terass_casa-cook-Kos

casa-cook-kos-pool

casa-cooks-kos-beach

 

Just nu befinner jag mig alltså på nyöppnade designhotellet Casa Cook på Kos. Här är en fantastiskt miljö, men jag kunde knappast förstå hur fint allt är här i alla dessa miljöer förrän man är här.

Haha jag kan inte förstå hur jag sen inte bara ska kunna fortsätta blogga härifrån!? Inspirationen och bilderna tar aldrig slut, jag kommer överösa er. Jag får känslan och mixen av Tulum möter Sydafrika – vilket är ren magi!

Samtidigt känns det lite märkligt för mig att vara här, tro det eller ej, men det är första gången någonsin som jag är borta mer än 1 natt från båda barnen. Förra veckan i Paris, var första gången någonsin jag var i väg från Line i 2 nätter. Annars är det alltid med mig, även på jobb. Så känslan är verkligen dubbel, av lyx, ensamhet, egentid, att få jobba i fred och saknad på samma gång.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..