Ny dag – ny strand!

 

 

Trots att det är lite mulet, och små regnskurar då och då är det underbart att vara på stranden, nästan perfekt skulle jag säga. För en lång sommar har värmt upp vattnet, det är så skönt och nästan ljummet att gå i. Luften är 24-25 grader och inte stekande varm för barnen. Det går att leka länge i sanden.

Dessutom är det nästan folktomt. En strand som den här – Illetes, en favorit för många och den är proppad mitt i sommaren såklart. Då får jag nästan panik av värmen och allt folk, men NU – det är nu man ska vara här, då får man ju hela stranden & det ljumma, turkosa havet helt för sig själv!

  1. Frida skriver:

    Ar hittar jag den fina hårsnodden Line har på bilden?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..