Tillbaka till badstranden

 

En dag som idag är det svårt att drömma sig tillbaka till dagen för två veckor sedan. Så närvarande men ändå så overkligt på samma gång.

Då gjorde vi en utflykt till en av våra favoritstränder på Mallorca – Es Trenc. Så här off-season är det som bäst! Mindre folk och sååå skönt i vattnet. Det är långgrunt och overkligt kristallklart, ljummet å behaglig temperatur i luften. Man kan bada på riktigt även för de små utan att oroa sig för den starkaste solen.

Jag älskar att bada – å nästan ännu mer med mina barn. Det här är första gången som jag liksom ser dem leka  ihop på en strand, sitta en stund å gräva tillsammans, prata & bada. Så underbart fint!

  1. Så härligt! Underbara bilder! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..