En fest för oss!

Helt galet är det, men att få ha en fest med sina vänner för att fira det jobb man gör och har gjort under året är helt fantastiskt!

Även om jag visserligen saknade några viktiga på plats under kvällen, så blev det en minnesvärd kväll på många sätt. Jag är tacksam över att vi har så fina personer runt oss i hela det här projektet. Teamet på Ellos, United Screens, och vänner som ville komma och fira mig & syran just den här kvällen.

Men det var tydligen svårt för mig att få dem att fastna på bild dock, de flesta något suddiga, haha men det kanske bara är ett gott tecken!

Det var inte någon klassisk bloggmiddag på något sätt, vi hade bjudit några få vänner och de som jobbat med oss i projektet under året som gått. Vi dukade upp för en Paris-inspirerad middag på restaurang Bardot – för att sedan skåla i bubblor och hälsa våra gäster välkomna.

Det här är också ett tack & skål till ER läsare som är en stor del att detta är möjligt, nu firar jag in helgen med det, tack för att ni finns!

Tack Sofi för bästa systerskapet!

LOADING..