Diplom – för nu sitter åkningen!

Vilken utveckling! Efter 6 dagar med skidskola så är koden knäckt. Visst provade Nils att åka första gången när han var 2 år. Började åka mer när han var 3 och första skidskolan när han var 4 år. Men då finns inte riktigt styrkan i barnens ben, vilket gör att de ofta har svårt att bromsa. Man tror att de inte kan/förstår men det handlar oftast om att de inte har styrkan att göra det på rätt sätt.

Nu, när Nils är 5 år sitter det! Alltifrån kontroll, till balans, svängar  och grunden för skidvett. Det är så coolt! Och i eftermiddag har jag och Nils åkt tillsammans, i såväl sittlift som stor backe. #Lifegoal

Dessutom måste jag säga att skidskolan för barnen i Trysil, med alla skidskolelärare är helt fantastisk!


 

  1. Sandra skriver:

    Hurra! Bra jobba:)!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..