Några badrumsdetaljer

 

Oj, det här blev lite oväntat en dag med vabb, så kan det gå! Så dagens inlägg uteblev helt enkelt.

Ni får i stället kika in på lite smådetaljer från badrummet. Speciellt med en liten extra hylla att ha allt på.  Älskar den snygga skrapan i marmor (men den hör till badrummet där uppe med dusch). Sen gillar jag fina handdukar, den här med FF har jag fått i present. Mitt favoritdoftljus från Bamford, som är så himla lyxigt! (Finns i butik hos bla NK). Och toalettborsten i mässing.

Tänk vad små saker gör mycket för helheten, även för de små ytorna!


 

  1. Linda skriver:

    Superfin toalett!!! Undrar över märke/modell på den vägghängda toaletten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..