Så får du en snyggare make up – med en beautyblender

 

Jag måste erkänna att jag inte var först med att använda en beautyblender, snarare allt för sen. Nu kan jag däremot inte vara utan dessa härliga små svampar.

Jag tänkte först – men de är väl som en vanlig make up svamp? Men de är de inte, de är tusen gånger härligare och lägger make upen perfekt! Och jag upplever också att man får mer lyster.

Tricket är man måste fukta svampen innan, blöt den med vatten och sen krama ur, innan du börjar använda den. Du kan också spraya en primer på den och på så vis fukta den.

Jag använder en stor svamp för att lägga foundation, men funkar perfekt även för shading och highlighting, eller din primer.

Sen finns de även som små, och dessa passar perfekt för concealer men jag använder dem även ibland för att sudda ut ögonskugga.

Användningsområdena är många och de ger ett perfekt resultat för en billig peng! Här är några av mina favoriter (det finns massor av olika märken, färger & former – välj efter smak)

Stor rosa /Beautyblender (samma som på bilden)

Stor nude /Beautyblender (samma som på bilden)

Stor Beige /Isadora

Kit med 4st små mini/Beautyblender


 

  1. Rebecca skriver:

    Ska testa!! Hur gör man rent den?

    1. Som med make up borstar, men jag kör ibland bara tvål eller varmt vatten, och krama ur ordentligt.

  2. Frida skriver:

    Åh håller helt med dig, kände mig också sist på bollen och tänkte att de är samma sak som jag använde som tonåring 15 år tidigare. Men nu är jag iallafall fast, tycker de är så bra (enbart kört med kicks egna variant)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..