Inte ensam om den

 

 

En sån här bild, är jag väl knappast ensam om på sociala medier en dag som den här? Men för min del blir det den enda, första & sista. En räcker gott och väl, jag är inte så ”semlig” av mig. Däremot ska jag fixa lite mysigt för familjen imorgon på alla hjärtans dag. Jag har ju redan börjat småfixa lite där i bakgrunden med blommorna ser ni.

Men nu ligger halva familjen sjuk, så det blir dubbelt upp för mig. Annars försöker vi fördela vabet mellan oss som föräldrar här hemma så gott det går. Så nu halkar jag lite efter på jobb, mail & blogg – så kan det bli!


 

    1. tack! Det är faktiskt en gammal marmorplatta från vårt hallgolv. Vanliga tunna som man köper för vägg eller golv. Den här blev över. Sen har jag satt ”tassar” på den under.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..