Bröllop & fest med Petra!

 

Jag, Marie, Petra, Tess & Michaela – vi var alla där för att få drömma oss bort.

Underbar dukning, såklart med bröllopskänsla.

En supergod lunch bjöds det på!

Det här var nog min favoritklänning, både till färg, modell och tyg – verkligen en superfin klänning!

Mitt härliga bordssällskap – med mestadels bröllopssnack såklart!

Underbart vackert porslin, jag dog lite – det skulle passa helt perfekt till vårt bröllop! Jag ska faktiskt börja kolla om vi kan få tag på det.

Här sen ni kollektionen, med skorna i fönstret.

Välkomna på alla hjärtans dag!

De två bröllopsklänningarna – otroligt fina båda två.

 

 

Passande nog så ställde fina Petra till med världens lunch på alla hjärtans dag på Nosh and Chow – där vi äntligen fick se hennes samarbete med Nelly. En serie brud/fest/tärnklänningar, med tillhörande skor & underkläder.

Eftersom vi är mitt vår egen bröllopsplanering så var det här såklart extra kul! Jag fick så mycket inspiration, och kom nästan i lite bröllopskänsla.

Jag älskar att hon har tagit fram klänningar som funkar för flera tillfällen, de känns absolut lyxiga, genomtänkta och har väldigt bra passform – till ett budgetpris. Man ska faktiskt inte behöva lägga en förmögenhet på en dag om man inte vill ( vilket vi själva inte heller tänker göra). Plus att man kan ha alla dessa plagg för mer än en dag.

Grattis Petra – snyggt jobbat!


 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..