När bakslaget kom

 

 

Jag är så trött på att liksom ”gnälla” jag är inte en sån person, jag försöker se det positiva i det mesta faktiskt. Men idag gick det inte till slut, men det började bra!

Morgonen började med en spännande intervju till ett magasin inför ett kommande stort samarbete. Kul! Sen är det en hel del bröllopsfix just nu, alltifrån att hinna måtta kostym till Hampus på lunchen och prova bröllopsskor.

Sen vände det, förskolan ringde – dags för sjukt barn igen. Hur är det ens möjligt?! Det ska ju vända nu. Och alla planer för dagen fick ställas in. Samtidigt som regnet pissade på en i ansiktet, haha känns som ett skämt!

Nån mer än jag som längtar otroligt mycket efter solljus och vår nu?! Då minsann ska jag göra det här prickiga setet rättvisa.

Topp & Byxa Indiska // Kappa (gammal) från Gina Tricot // Skor Karl Lagerfeldt


 

 1. Lovisa skriver:

  Idag lyser solen, ialla fall här i Örebro. Äntligen!! (Dock är 3 av 4 små barn återigen sjuka här hemma….)

 2. Det vänder snart, jag lovar!!!
  Höll på att bli tokig för några år sedan när mina twins var sjuka jämt och förskolan ringde var tredje dag… nu går dom i förskoleklass och har peppar peppar inte varit sjuka på över ett år.

  Du var så fin i dessa kläder btw, hur är dom i storlek upplever du?
  Styrkekramar

 3. Marie skriver:

  Åh, vad synd jag tycker om dig! Känner igen det så väl.

  Vi hade det så hela hösten. Vår treåring började på fransk förskola och tog med alla virus som fanns hem så mellan september och januari var det nästan inte en enda dag som hela familjen var frisk. Det är så otroligt jobbigt, till sist tappar man nästan hoppet och tänker att det aldrig kommer att bli bra igen, men det blir det ju! Hang in there!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..