Ser ni vad jag ser?

 

Det där är ju vårens strålar, herregud!! Älskar det!

I stan är det grus på gatorna & nästan lite vår i luften. Kan inte sluta tjata om det, men jag är knappast ensam om att längta galet mycket efter vår nu. Eller hur?!

Så här såg jag ut igår, och ska vid tillfälle visa bättre bild på dessa skinnbyxor, gärna till ett par klackar eller flats – för de är bland de skönaste & snyggaste skinnbyxor jag har haft på flera år!

Skor Acne // Solbrillor Céline // Topp Marville Road // Skinnbyxor Line of Oslo //

 1. K skriver:

  Jag ba: åh fin topp pga älskar typ endast tråkiga/classy kläder med bra snitt och enfärgat. Typ Greta, Ahlvar osv. Jag tänkte vidare: åh hela outfiten är så fin o top notch. Sen ba summerade jag i huvet o insåg att den går loss på ca 10 lax. Dammit. Hur har ni råd? Ni som i influencers? Alltså pröjsar mama mfl SÅ himla bra? Jag tjänar ändå decent men braxor för 6tusen är ju inte aktuellt. Slut.

  1. Men tack, lite som jag då med andra ord =)
   Ja jag håller med dig, men man får spara till något man verkligen önskar. Ska jag vara ärlig handlar jag väldigt sällan kläder till mig själv. Men när jag gör det, så tänker jag långsiktigt. Satsar på hellre få men dyrare plagg, i bra kvalitéer. Saker som är hållbart över tid.
   Då kan jag hellre investera i det. Sen använder jag mina kläder, länge. Bara skor är inne på sitt 3 år här, å glasögonen lika så!
   Å jag köper hellre 1 par riktigt bra äkta skinnbrallor (japp det är enormt stor skillnad) än 4 par oäkta som sitter dåligt och inte håller.
   Jag har själv letat efter den perfekta skinnbyxan i 3 år nu tror jag?! Så då slår man liksom till när man hittar dem! Så det handlar nog egentligen inte så mkt om lönen i sig, utan att man sparar, unnar sig ibland och prioriterar olika saker osv.

   1. K skriver:

    Ändå legit. Färre men värre är min melodi också så I hear you. Sjukt mer värt köpa någon aning färre plagg i bra material (kashmir siden osv) än random polyester och akrylplagg. Dock på tal om det hemska materialet polly. Varför gör så många ändå seriösa klädskapare kläder i polly o tror att man vill pröjsa för det?

   1. Fast alltså, även om jag håller med om allt du skriver så spelar det ju faktiskt enormt stor skillnad på vilka summor man kan tala om när man ”sparar, unnar och prioriterar” saker. Det förstår ju nog säkert du också om du tänker till lite..?(!) Det är ju klart, att du procentuellt kanske kan lägga lika mycket pengar på t.ex. kläder med tanke på ert nya boende.. men i jämförelse med de allra flesta i Sverige är inte det 6lax på en byxa. Inte ens sällan, inte ens en gång på 10 år. För dem kan 1000 spänn vara samma prioritering. Särskilt med tanken på att de ju ändå är relativt snabbt flöde på kläder även hos dig. Det är ju jättebra för miljön att du använder kläderna länge, och köper sånt du verkligen vill ha. Men du har ändå enormt mycket mer pengar än de allra flesta svenssons räknat på samma tidsperiod.
    Så givetvis spelar lönen in, så absolut en legitim fråga från K – ”Hur har ni råd?” och det svarar hon ju så bra på själv också.

    1. K skriver:

     Jag frågade av genuin nyfikenhet. Fattar inte hur alla bloggare o snygga influencers kan vara så loaded m cash. Är absolut avis pga verkar ju vara sjukt behagligt liv. Men absolut no judgement men självklart bra vara medveten om att man tillhör en mycket liten del av befolkningen som kan bränna 6 lax på braxor. Men man gör som man vill. Såklart.

     1. Mitt svar var riktat till Frida, inte dig. Tycker dina frågor var kloka.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..