Möta våren i Positano

 

Tänk att det här var exakt ett år sen?! Att jag och Sofi fick vara i Positano med våra barn och förverkliga en dröm – vår mamma/barnkollektion.

Vilken dröm det var att bara få vara där. Och det hugger liksom lite extra i hjärtat när jag ser Line, hur liten hon var vilket påminner mig om hur snabbt tiden går.

Positano är verkligen en plats jag drömmer om att komma tillbaka till, det finns inget liknande. Inte bara det magiska med att det är byggt på en klippavsats, utan att stranden är nästan är svart, husen är färgglada, alla golv är magiska, utsikten hisnande, citroner över allt, blommor, dofter – ja allt, får mig att vilja komma tillbaka.

Skulle jag rekommendera ett par att åka på en romantisk resa till en avskild plats – då ska man åka och möta våren i Positano.


 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..