FlatteredxEmilia

 

Fredagen startade, trots den trettonde, på bästa sätt – med ett härligt gäng powerkvinnor som Emilia de Poret bjudit in till en härlig lanseringsfrukost.

Solen strålade, maten var magisk och sällskapet det bästa – sen var det dags att presentera hennes samarbete, med det svenska skoföretaget Flattered, där hon tagit fram ett par olika modeller av slingbacks, som givetvis är säsongens trendsko.

Otroligt fina, och framför allt användbara, med en perfekt klack, som verkligen fungerar i vardagen tycker jag. Lika snygga till jeans, som kostym eller klänning. Jag blev otroligt förtjust i de ljusblå manchester, men slog till på de i svart mocka med en ljusblå slingback. Det svart/vita paret var Emilias utgångspunkt och första tanke med skorna och de rosa kommer nog bli mångas sommarfavoriter.

Tack för att jag fick komma och grattis till ett fint samarbete!


  1. Är så nyfiken! får man oftast varan som pressfrukosten handlar om, som här ett par skor? Eller får man köpa till rabatterat pris?!

    1. men bra fråga! Det är faktiskt lite olika. Ofta går jag ju på presentationer för press som gäller skönhet. Då får man produkterna, det är ofta nyheter som ska testas innan de kommer ut på marknaden. Iom att det är saker som ska/måste testas så får vi dem.
      När det är annat som kläder tex. så får man sällan saker. Eftersom vi ofta tittar på sån som inte finns köpa än. Men ibland får man möjlighet att köpa eller beställa till ett ett rabatterat pris om man vill. Med kanske 10-20%.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..