Hejdå skidsäsongen!

 

Kanske är ni några få lyckliga som ska avsluta skidsäsongen med valborgshelgen!? Det brukar vara en av årets härligaste skidhelger tycker jag, då man kan åka sent i kvällssolen på berget.

Men jag tänkte avsluta min egen säsong med att visa de bästa lunch & middagstipsen från Verbier. Favoriter som vi hann bocka av på vår resa, alltifrån långa luncher i backen till middagar med kälkåkning hem på kvällen.

Le Rouge – här sitter vi ute och äter gott vid ett runt bord. Ett riktigt afterski-ställe där det blir galet med drag på em.

Le Carrefour – ligger mitt i backen med en hisnande och magisk utsikt över hela dalen. Här skålar man i så väl Fernet som säsongens första rosé. Sen kan man välja att ta buss eller skidor hem. Och när solen är framme så får man låna en solhatt!

La Marlenaz – här äter man byns bästa ostfondue och man tar bandvagnen upp på berget. Herregud vi åt en hel gryta med ost?! Men det var också den bästa jag någonsin ätit.


 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..