Mitt April 2018

 

Tänk att april började med en härlig påsk i Trysil – det känns på något vis såååå länge sen?! Nästan som flera månader. Då var det snö och fortfarande vinter.

Veckorna har härligt nog inte gått allt för fort, jag har hunnit med massor i ett för mig bra tempo med roliga grejer! Det märks verkligen när man själv känner att man gör om och prioriterar rätt.

April var månaden då våren kom på riktigt! Härligt att det har bjudits på sol, värme och grönska precis som det ska, till skillnad från förra året.

Annars har månaden mestadels bestått av bröllopstankar & planering, med bara 1 månad kvar till bröllopet – helt galet!!! Samtidigt har vi firat 1 år i huset – det skålar vi för. Tänk va fint livet är, som bjuder på mycket varje år trots att det allt som oftast går lite för fort.

Den här kommande månaden kommer dessutom bli ett avslut för mig, som den del av en fantastisk period av mitt liv rent yrkesmässigt. Men nya spännande utmaningar väntar i juni, en vändning i karriären kan man säga och snart kommer jag att dela med mig av dem mer till er.

Nu väntar för mig vad jag tycker är en av årets absoluta höjdpunkter, sköna maj välkommen!


 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..