Här är våra bröllopsinbjudningar!

 

Nu har äntligen alla våra gäster fått sina inbjudningar – hoppas jag?! Så därför kan jag nu visa er hur våra inbjudningskort ser ut inför bröllopet. Själva insidan får jag dock hålla lite på än så länge, ni ska få se den längre fram då den nästan är ännu finare, för den ger gästerna en liten hint om vart vi ska. Men location är och förblir hemlig för våra gäster också.

Här kanske ni till och med kan ana lite av temat & färgerna, det botaniska som möter grått, vitt och grönt. Dessutom valde vi att även trycka namn & adresser direkt på kuverten, det blev så fint tycker jag. Allt håller samma stil och det har också sparat oss massor av tid. Lika så att vi beställde montering, att de kom hem helt färdiga.

Det är fantastiska Calligraphen (tack hurra va ni är bra!) som har gjort dem åt oss. Jag fixade ju även Lines fina inbjudningar till hennes dop där & vi blev så nöjda, så det kändes självklart att beställa därifrån igen. Älskar när saker går snabbt samtidigt som det finns hjälp och flexibilitet.

Dessutom så skulle vi ju även den här gången inte beställa så många, så det var för oss värt att lägga både extra tid och pengar på att få dem riktigt fina, personliga och precis så som vi önskade.

För ett par veckor sen var det något alldeles speciellt att se dem ligga där, att sen klistra igen kuverten och skicka iväg dem!


 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..