Min möhippa! – del 1

 

 

På Arlanda med passet i handen mot okänd destination.

Ankomst – Köpenhamn – för mig världens härligaste stad med så många fina minnen!

Lunch på detta stället – Apollo – nere i Nyhavn.

Där vi åt bland det bästa jag vet – sparris & brurrata

Omtumlad och omhändertagen av livets storasyster!

För att checka in på hotellet – Axel/Guldsmeden

Hela gänget – mina bästa personer i livet!!

För att gå till mitt favoritställe Victor!

Och äta det bästa jag vet…..

Om jag njöt!!

Det skålades också en hel del, innan det bar vidare till klubben Dandys.

Dagen efter – helt okej ändå va?! Under en lång frukost i lugn och ro, ännu en sak jag älskar!

Nytt ställe – ny destination – dags att checka in för ”den riktiga” hippan!

 

 

 

Min möhippa! Och nu några dagar senare finner jag fortfarande knappt ord för den och är helt omtumlad känslomässigt av hela den här händelsen.

De kom och kidnappade mig på morgonen. Jag var i total chock – hur sjutton jag nu kunde vara det? Tror minsann att de finns de i min nära omgivning som är riktigt bra på att luras hehe.

Sen bar det av till en okänd destination, som egentligen inte helt otippat var Köpenhamn. En av de städer jag älskar mest, där jag skulle kunna bo och där jag också har spenderat mycket tid med Hampus, som den första dejten tex. Så här finns många fina och härliga minnen!

Det var helt fantastiskt att få ett dygn med de personer jag älskar mest. Att i lugn och ro få tid att umgås, äta gott, prata, sova ut, äta frukost tillsammans – att verkligen få rå om varandra, helt kravlöst och utan stress. Det kändes sååååå lyxigt!! Allt som jag älskar, allt jag tycker om, allt jag vill göra på pricken. Lite läskigt nästan, och jag det var över vad mina drömmar någonsin kunde fantisera om!

Detaljerna låter jag dock stå mellan raderna – och vändningen, den var jag helt oförberedd på! För den här resan till Köpenhamn skulle snart visa sig vara ”fördrinken” på min egen möhippa som knappt hade börjat……


 

LOADING..