Jag ska flytta!!

 

Ja igår blev det alltså officiellt, eftersom pressreleasen gick ut – jag ska byta jobb den 1 juni! Då börjar jag blogga & skriva för ELLE Decoration! Här kan ni läsa mer på Dagens Media om ni är nyfikna.

 

Inte nog med att det är vårt bröllop, jag ska hinna byta jobb också hehe. Men det ska bli otroligt kul och spännande! Ett beslut som har fått ligga och mogna till sig under relativt lång tid. Nu känner jag mig redo för det nya steget och det känns helt rätt att ta ER med på resan om ett par veckor!

För ett år sedan slutade jag på Metro och i höstas bestämde jag mig att förändringen skulle fortsätta. Efter många underbara år hos Mama, där jag både jobbat med innehåll kring så väl mode som skönhet och bloggat på heltid. Så är det snart dags att lämna alla fantastiska kollegor och vänner på Bonnier för nya utmaningar. På Elle Deco kommer jag både att blogga, skriva redaktionellt innehåll och göra roliga samarbeten samtidigt som jag såklart kommer att fortsätta frilansa med så väl nya som gamla uppdrag.

Jag har verkligen haft en fantastisk tid med gänget här på Mama & Bonnier, för livet och det har gett mig så otroligt mycket. Tacksamhet och lite vemod är det jag känner, det är därför beslutet inte har varit det lättaste. När man lämnar många fina människor men måste ge sig själv nya personliga utmaningar.

Att då fortsätta fördjupa mig med mitt inredningsintresse känns så självklart på något vis. Bloggen kommer nog fortsätta liknande den är idag, fast mer kring hem & inredning, det jag genuint brinner för.

Så nu vet ni – det jag har hållit inom mig så länge nu. Men än är jag såklart kvar här ett par veckor till – ni får veta när det är dags för flytt!


 

  1. Va kul och spännande! Har följt din blogg sen du började blogga för massor av år sen och kommer självklart fortsätta följa dig på ELLE 🙂

  2. Vad kul! Grattis 🙂
    Jag ser fram emot att följa med! Jag har följt dig länge och har saknat lite det där som är ”du”, som alltid funnits i dina bloggar. Jag menar inte privat, utan att du delat din smak, klädtips och inte minst skotips. Det försvann till viss del för något år sedan, när Bonnier gick all in med gemensamma samarbeten där ni bloggare delar en hel del statusar från gemensamma samarbeten. Jag vet att ni inte väljer allt själva och för mig kändes det som att lite av det som varit ditt sätt att blogga, försvann. Det var min känsla i alla fall! Kul, i vilket fall! 🙂

      1. 🙂 Jag hoppas att både Mama och Damernas taggar ner i sin iver att influera- det är såå synd att förlora fina bloggares särart. Nåväl, ska bli så roligt att följa dig vidare :-)!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..