Min möhippa – del 2

 

Alla mina underbara vänner samlade!

Checkade in här – & tänk att vi snart är tillbaka!

Blev så glad över min present!

Mina bästisar!

Puss av syrran – tack för allt du gjort för mig, den här dagen & genom livet!

Ah…..ni hajar…

Haha tycker den här bilden är underbar, säger så mycket om stunden….

Hur fint? Jag som älskar vackra dukningar.

 

Jag höll på att skriva en rubrik med ”rosa små penisar” – men ångrade mig. Det är trots allt det första, sista & enda gången jag börjar ett blogginlägg med just de orden. Liksom min möhippa – som också började exakt just så för en vecka sen.

Helt galet att det redan var en vecka sen som jag vaknade upp där i sängen bland 1000 små rosa snoppar…samtidigt har jag fått uppleva allt och lite till sen dess så det samtidigt känns som en evighet.

Vi börjar där vi slutade – med att ny okänd destination väntade, som visade sig dagen efter Köpenhamn vara åter i Stockholm för att checka in på mitt favorithotell i stan, Hotell Diplomat. På rummet stod en påse med en outfit från min vän Niklas – med det jag verkligen önskat mig och älskar, ett set från Rodebjer. Jag kände mig verkligen så fin!

Det var efter det som ögonbindeln åkte på och jag visste inte alls var livet skulle ta mig. Men när jag återigen fick öppna mina ögon så var det framför livets vänner – nämligen mina! Där stod alla och överraskade mig & jag blev verkligen överraskad på så många sätt. Wow vilken känsla!

Därefter följde en magisk kväll på en fantastisk plats med mina vänner, den godaste maten, härliga tankar, minnen, möten, historier & livets skratt!

De gav mig en helg av kärlek, men också med värdighet & lyx, allt det goda i livet som jag uppskattar som mest. TACK av hela mitt hjärta! Och inte minst Sofi, Maria & Anna som styrt upp allt – helt galet, tack!

Och det finaste med dessa dagar och det jag kommer minnas allra mest från min egen möhippa är faktiskt att varenda enskild kompisrelation kom till sin klarhet. Jag fick dem bekräftade för mig själv. Varför just de här fantastiska människorna, var och en av dem, är en del av mitt liv, när jag följt min egen magkänsla. Det är så himla fint!


 

  1. Vilka fantastiska dagar ni fick och precis som du önskat! Underbart och vilken extra multienergi för livet och inför bröllopet! 💖mer peppad på din klänning och hela bröllopet än Harry och Meghan😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..