Största oron inför bröllopet

 

 

Egentligen är jag ganska cool inför vad som ska komma, jag intalar mig själv det i alla fall, för de stora bitarna sitter, det är på plats. Vädret kan jag inte styra och jag håller tummarna för att ingen ska vara sjuk. Men det är sånt som kan hända och sånt man inte kan göra något åt.

Min största oro inför bröllopet – är nog precis vad jag befarade att det skulle bli. Jag är ingen bridezilla som fasar över hur jag ska se ut eller vad gästerna har på sig osv. Nej, för mig är det svåraste att släppa kontrollen, kontrollen över det jag KAN styra över annars, så som logistiken & detaljerna.

Är ballongerna på rätt plats? är taxin bokad? ligger servetterna rätt? är vinet kylt? vem fixar Lines hår? Vem sätter igång musiken vid rätt tidpunkt? osv…… listan kan göras lång. Och det är sånt som jag är nervös inför, det är det praktiska i detaljerna som jag nu oroar mig inför.

Många frågar, är du nervös? Vad är du nervös för? Nu har jag kommit på det, för det är allt ovan. Det stressar mig, att det inte ska flyta på och för mig viktiga detaljer som inte blir som jag har tänkt mig. Men jag måste släppa det.

För när vi kommer till den stora dagen, ska jag släppa allt, ta in precis allt och njuta där och då i stunden! Och det jag inte oroar mig det minsta för – då jag aldrig någonsin har varit säkrare på att jag gifter mig med min livs stora kärlek, han jag blev kär i vid första ögonkastet! ♥


 

 1. Det enda tips jag kan ge är ”go with the flow”. Det går så snabbt och det kommer att vara saker som inte blir som man tänkt sig men det är bara värdsliga ting. Försök att njuta och ta in så mycket som möjligt. <3

 2. Åsa skriver:

  Det kommer bli jättebra! Alltså drömdrömbra☺ På ALLA sätt💐💞💐 Förstår dina tankar helt och det är svåt. Men våga släppa så mkt du kan för det du ser kanske ingen annan någonsin ägnar tanken åt. Kram

 3. V. skriver:

  Våga göra fel – och tänk att det är dina egna fel o de är super fina ihop med allt annat som faller på plats av sig själv.
  Sen kan man komma ihåg dessa små saker o skratta högt.

  Det kommer gå super fint 🙂

 4. You are truly beautiful!

 5. Em skriver:

  Frida, det viktiga är att fira kärleken!! Inte detaljerna som servetterna och ballongerna. Tänker på det du sa i podden, de obröllopigaste bröllopet! Då så, åk med, HAVE FUN! Det kommer bli toppen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..