I annonssamarbete med FRESKA

Hjälp hemma – ger mer tid med barnen

 

 

 

En av de första grejerna som jag och Hampus bestämde i vår relation var att när vi båda har jobb, ska vi unna oss hjälp med städning hemma. Och så fick det bli. Sen vi fick barn och dessutom har flyttat till hus, så är det mer prioriterat än någonsin. Och förmodligen den bästa investering vi som familj gör för oss själva varje månad.

Jag som pedant, kommer inte undan den dagliga städningen, plocket ni vet? Med den mer noga städningen som tar mest tid så tar vi hjälp av Freska. Det här skapar en harmoni i hela vår familj faktiskt, inget vi behöver tjafsa om, det är nystädat och härligt när helgen kommer och vi kan ist lägga timmarna på varandra och framför allt på att umgås med våra barn!

När jag hittade Freska så var det så många saker som jag tyckte extra mycket om med dem, då de verkligen anstränger sig för att se om sin personal. Hos oss kommer Julia ett par timmar varannan vecka, så glad och positiv och det är alltid hon som kommer hem till oss, en person vi smått lärt känna. Därför är det kul att få höra att de får språkutbildning, motiveras till idrott tillsammans med de andra på företaget och betalar ut bra löner – det skiljer dem verkligen från andra städbolag.

Sen älskar ju jag de små detaljerna, att man enkelt kan boka online, att sängen är extra snyggt bäddad med hotellkänsla – även i barnens rum, lekrummet är fint fixat och undanplockat, mattfransarna är raka och soffkuddarna puffade!

Med koden ”frida” får ni 30 % rabatt på er första städning. Koden är giltig till och med i slutet av juli.

Om ni också vill testa, hittar ni länk här där ni kan boka hemstädning i Stockholm!


 

 1. Peter skriver:

  Den här meningen var den bästa; ”Därför är det kul att få höra att de får språkutbildning, motiveras till idrott tillsammans med de andra på företaget och betalar ut bra löner – det skiljer dem verkligen från andra städbolag.”

  Hur många andra städbolag har du jämfört med? Nyfiken fråga i all vänlighet, så jag vet när jag anlitar detta bolaget vilken god gärning jag gör.

  1. Tack, ja det är viktigt, iaf för mig då det verkligen inte kan se ut så hos många och många som driver städbolag är själva och enmansbolag osv. Jag har använt mig av städtjänster i lite mer än 10 år. Och haft ca 4 olika bolag totalt, men utvärderat totalt ca 6-7 st över den tiden, som jag sen av olika anledningar anlitat eller inte. Så det är min jämförelse och erfarenhet.

 2. Skulle boka men finns inget fält för värdekoden frida när man bokar?

  1. Va kul!
   När du har fyllt i första steget och sen kommer till din adress. Så får du upp ett fält på höger sida, där det står sammanfattnig. Där den räknar ut dina uppskattade timmar plus priset. Nederst finns en ruta där det står presentkod/ eller rabattkod – där fyller du i! Hoppas det funkar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..