Jag har landat i Italien

 

Igår var det som att förflytta sig till Italien, landa på Capri, Sicilien eller Positano – men lunchen var hemma hos Andrea. Helt inspirerat av Italiens dofter & smaker, till så väl dukning, som outfits och maten.

Andrea ordnade eventet hemma hos sig i sitt härliga hus, när Smeg skulle presentera sitt samarbete med D&G. Färgstarkt och roligt, med 3 produkter för den svenska marknaden. Dessutom var Pontus Frithiof själv på plats och lagade all mat. Vi fick bland annat testa på att laga egen pasta! Men det fångade jag tydligen inte på bild.

Det är alltid så härligt och känns extra kul att få komma hem till värdinnan, det känns så intimt och privat. Tack för att ni hade fixat så fint & vilket härligt gäng vi va!


 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..