I annonssamarbete med TäBY CENTRUM

Bröllop, student & sommarfest!

 

 

I lördags var jag på plats i Täby Centrum inför ett härligt shoppingevent i butiken hos Tiger of Sweden! Dj var på plats, vi bjöd på snittar & bubbel och framför allt härlig shopping & personliga tips.

Jag tycker att det är lite extra kul att vara just i Täby Centrum, då det är lite av ”mitt centrum”. Det är hit jag åker både själv när jag ska göra ärenden, men också ofta med familjen. Vi äter på Vapiano, barnen gillar leksaksaffärerna, vi passar på att storhandla i matbutikerna. Hampus föredrar den stora Apple-butiken och jag går såklart gärna i inredningsbutikerna, som Habitat, ROOM & H&M Home.

Jag känner att jag hittar här, därför är det extra kul att träffa de kunder som handlar här och kunna hjälpa dem till en bättre garderob. Den här gången fokuserade vi mycket på sommar, fest och alla härliga tillställningar som snart väntar för många. Utbudet bland butikerna är många och därför tycker jag att det är så enkelt att handla här. Det är snyggt, enkelt, fräscht och modernt.

Själv bar jag ett ljusblått ”set” från Tiger of Sweden som jag älskar, en klassisk kostymbyxa i lite lösare modell tillsammans med en t-shirt i linne. Funkar garanterat till många fester i sommar – och lägg till kavajen för en mer uppklädd look.

Dessutom kunde man ju under den här dagen vinna 10 000 kr att shoppa för tillsammans med mig. Snart dras vinnaren & jag ser så mycket fram emot den här dagen när jag genuint ska får hjälpa någon att uppfylla en dröm!


 

 1. Hanna skriver:

  Jag kommer ihåg när jag vann 10 000 kronor att shoppa för tillsammans med dig för en herrans massa år sedan på Awsome rags på PUB (Jaaa det var längesen!). Det var någon Gossip girl-tävling som Kanal 5 hade. Remember?
  Nu driver jag den relativt nystartade MS-podden (nytt avsnitt varje onsdag, 10e kommer imorgon). Fick diagnosen 2012, och det här är det roligaste och bästa jag gjort. Blandar intervjuer med människor som har diagnosen samt yrkesverksamma, och en hel del musik (tänk typ sommarprat). Väldigt lättlyssnat även utan MS 🙂 Finns där poddar finns!

  Kram från Hanna

  https://www.acast.com/mspodden

  1. men gud va roligt att höra från dig! Det minns såklart jag med =). Så roligt, jag ska genast lyssna, härligt att höra att man kan vända något jobbigt till roligt. kul å kram!

   1. Hanna skriver:

    Tack:D Och LYCKA TILL med bröllopet!!! Det är verkligen urkul att gifta sig. Grattis i förskott😘 Kram Hanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..