Nu flyttar jag bloggen!

Här hittar ni min nya blogg på ELLE Decoration:

https://fridafahrman.elledecoration.se/

 

 

Ny dag, ny månad & ny blogg! Följ gärna min nya blogg, spara ner länken och häng med på resan.

Men framför allt vill jag passa på att tacka hela teamet på Bonnier som jag har fått möjlighet att jobba med dessa år. Hela redaktionen på mama, alla projektledare, säljare, eventansvariga, chefer – alla har varit fantastiska att jobba med och fått mig till att göra mitt bästa på jobbet och gjort mitt jobb till en dröm. TACK!

Men personen i mig vill en annan väg, det jag verkligen brinner för – så häng med!


 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..