Förlöst: ännu en mammablogg

Nu är den äntligen här.  Allt har gått bra. Vi är trötta men lyckliga.

Den här bloggen går inte i mintgrönt och pastell. Den är för dig som inte heller sover om nätterna, för dig som är gravid och räknar livet i veckor eller för dig som bara vill garva åt andras bajskatastrofer.

  1. Ylva skriver:

    Hej! Nu har jag läst igenom alla inlägg så här långt. Ni är underbara!! Jag är så glad att jag äntligen hittat er och skrattar igenkännande. Vår två-åring ska få ett syskon i början av september så jag ska visst gå i genom allt en sväng till. Hur tänkte vi nu?!

  2. Lisa skriver:

    Alltså. Jag har ägnat hela helgen plus några dagar till åt att läsa alla 62 sidor ni har skrivit. Nu känns de lite tomt faktiskt. Vad tusan ska jag göra nu? Åka hem och börja föröka mig? Hell no! Jag väntar nog ett år eller tre till. Även fast jag har varit sjukt bäbissugen har den längtan konstigt nog lagt sig en aning. Men när (om) jag får ungar sen så ska jag bara lägga upp kaskadkräkningsuppdateringar på Facebook. 😀 jag har skrattat så jag gråtit så tårarna sprutat, så vi missade en avfart på motorvägen för jag inte kunde läsa på vare sig skyltarna eller kartan. 😛 Tack för en underbart rolig blogg! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..