Minikris

I love tv

Idag är ingen vanlig dag för idag är en dag utan tv. Tvn är på väg till Samsung Service i Kista för återupplivningsförsök. Det blir alltså en förmiddag utan sällskap av vare sig Malou, Ellen, Oprah eller Rachel. Det blir ingen repris av Top Model eller Project Runway. Vem som åker ur Masterchef Austraila denna gång? Det kommer jag inte att få veta. Alla möjligheter till tv-shopping på Tvins går förlorade och hur det går för flickorna i Teen Mom kan jag bara gissa. Man kan ju drabbas av en minikris för mindre.

 1. Jag är också mammaledig och vet allt om förmiddags-tv. Satte dock tidigt upp en regel för mig själv: inget efter 10. Tja, ingen tv på dagen överhuvudtaget förutom älskade, älskade Project Runway. Kl 17.00 varje dag bänkar jag mig framför PR och om, om, om, jag råkar missa sändningen så ger jag mig dispens att se reprisreprisen på förmiddagen dagen efter. Jag vet – wild.

  Kul blogg so far, förresten.
  Nu ska jag fortsätta läsa.

 2. På nått sätt så känns det som om det gör dig gott att inte ha en TV hemma ett tag…

   1. Joel skriver:

    Om man inte kollar på Doctors så vet man ju ingenting om vilka sjukdomar man kan drabbas av under sin dag i soffan heller?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..